13 mei

Elk avontuur begint met een eerste stap

Nog niet toe of geen zin in ‘lang’en ‘ver’, dan ligt Nijmegen aan je voeten. Komend weekend, 18 en 19 mei, de  Marikenloop. De zondag is gereserveerd voor de vrouwen, met  de bescheiden afstanden 5, 7 en 10km, voor  velen een prestatie en een gelegenheid om jezelf weer eens te testen! En je kunt experimenteren met de trails op zaterdag, voor de fun (Hans!), met je familie (Bram!) of voor de spannende uitdaging 25km (Eliska!)

Mooi weekend!!

 

13 mei

Marathon Mood, Trail Trek en Triathlon Test

Gaby en Dimphy hebben het weer gedaan! Gaby zijn 10e marathon en Dimphy haar 20ste! Als je naar die twee bekkies kijkt dan denk je ‘Dat wil ik ook!’ Zij liepen op 28 april ontspannen naar de finish in 3:23:20! Proficiat!

Andreas had de moed om op 4 mei 67,4 km en 2290 hoogtemeters af te leggen in de InnsbruckTrail!!! En dat in 9 uur en 7 minuten …. Chapeau!! 

We kijken met bewondering naar deze prestaties, maar inspireren ze ons ook? Ja, lopen is goed, leuk en gezellig zijn, en je kunt enorm blij worden wanneer je op zijn tijd iets nieuws uitproberen of weer eens een grens opzoekt of verlegt.

Ook Andra, Berthe, Erna, Fredy, Rob en Trees hebben weer zin in een marathon…  Amsterdam, here they come!!!

                                            En of het nog niet genoeg is ….. het T-woord valt ook steeds vaker.  Rob W. is natuurlijk onze gekende Tri-atleet, maar Dimphy lokt ons als vrijwilliger bij de Triathlon van Cuijk (om eens kennis te maken met een andere sportevenement, ha, ha), Guido doet dan ook een 1/4 T en Andreas heeft plannen voor twee hele triathlonnen!!!

Wauw, wat een uitdagingen!

01 nov

Algemene Ledenvergadering 2018

 

 

 

 

 

Zoals gebruikelijk vindt de algemene ledenvergadering plaats op de maandag na de Zevenheuvelenloop op 19 november 2018, na de training om 18.15 uur. De vergadering vindt plaats in de vergaderruimte van het clubhuis.

AGENDA

Opening (Dimphy)

Huidige bestuurssamenstelling: mogen ze blijven?

Ledenoverzicht, mutaties (Eliska)

Financiële commissie (Michiel)

Clubweekend: het weekend staat gepland op 24-25-26 mei 2019. De kosten zijn ongeveer    € 125 –  € 150. Locatie:  nog niet bekend. Er is plek voor ??? personen.

 Zevenheuvelenloop 2018: ook dit jaar hebben we gebruik mogen maken van de faciliteiten van het Radboudumc in het Karel De Grote College. Hoe is dit bevallen?

Evaluatie trainingen: evaluatie van de trainers? Wat gaat goed en wat kan beter? Heeft iedereen het naar zijn zin bij HIT ?

HIT- Website/ nieuwe leden: ideeën?

Nieuwjaarsloop: we starten om 10.00 uur op 5 januari 2019. Weet iemand een leuke route met een leuke koffieruimte voor erna?

Rondvraag

Afsluiting

 

 

15 okt

HIT the ROOD, Jack

        

Op zaterdag 13 oktober 2018 togen 11 HIT-ters en een gastloopster naar Wageningen om mee te doen aan de Veluweloop 2018, een estafetteloop van ruim 80km. over veelal onverhard en glooiend terrein, bos,- zand en grintpaden. Het parcours strekte zich uit tussen Wageningen en de Emmapiramide in Rozendaal, een ruime lus heen en weer.

Hoewel we als ploeg niet voor een podiumplaats zouden gaan en voor de fun en een sportieve dag mee deden, gingen we allemaal als een speer en haalden het beste uit ons zelf! En we deden niet onder voor de veel jongere Wageningenstudenten!

We liepen het parcours in 7:22:53. Van alle deelnemende 88 ploegen de 42ste plaats! Van startgroep 1, die uit 60 ploegen bestond eindigden we als 18de! Super gedaan allemaal. Het was een prachtige dag, met teamgevoel, samenwerking, inzet en gezelligheid.

Een foto-impressie vind je in bijgaande link.

Team HIT the ROOD, Jack:  Saskia, Hans, Bram, Andra, Fredie, Rob, Marjanne, Rob, Bas, Trees, Erna, Andreas.