17 okt

Algemene ledenvergadering 2019

Op maandag 18 november 2019, de dag na de Zevenheuvelenloop, vindt zoals gebruikelijk de Algemene Ledenvergadering plaats van HIT91. Van 17.00 uur -18.00 uur is er training, waarna om 18.15 uur de vergadering start. Er wordt gezorgd voor soep, broodjes en drinken. De agenda tref je hierbij aan.

Locatie: Vergaderkamer clubhuis atletiekbaan Brakkenstein

Ter voorbereiding op het eerste agendapunt van de  vergadering:

  1. Rondje “Voorwerp

Neem een (persoonlijk) voorwerp mee naar de vergadering dat van betekenis is voor hem/haar met betrekking tot het  hardlopen en vertel daar wat over. Het kan iets zijn wat altijd handig is om bij je te hebben of iets dat geluk brengt bij een wedstrijd, of iets waar je helemaal niets aan hebt gehad, een miskoop of zoiets.

KOMT ALLEN!

 

13 mei

Elk avontuur begint met een eerste stap

Nog niet toe of geen zin in ‘lang’en ‘ver’, dan ligt Nijmegen aan je voeten. Komend weekend, 18 en 19 mei, de  Marikenloop. De zondag is gereserveerd voor de vrouwen, met  de bescheiden afstanden 5, 7 en 10km, voor  velen een prestatie en een gelegenheid om jezelf weer eens te testen! En je kunt experimenteren met de trails op zaterdag, voor de fun (Hans!), met je familie (Bram!) of voor de spannende uitdaging 25km (Eliska!)

Mooi weekend!!

 

13 mei

Marathon Mood, Trail Trek en Triathlon Test

Gaby en Dimphy hebben het weer gedaan! Gaby zijn 10e marathon en Dimphy haar 20ste! Als je naar die twee bekkies kijkt dan denk je ‘Dat wil ik ook!’ Zij liepen op 28 april ontspannen naar de finish in 3:23:20! Proficiat!

Andreas had de moed om op 4 mei 67,4 km en 2290 hoogtemeters af te leggen in de InnsbruckTrail!!! En dat in 9 uur en 7 minuten …. Chapeau!! 

We kijken met bewondering naar deze prestaties, maar inspireren ze ons ook? Ja, lopen is goed, leuk en gezellig zijn, en je kunt enorm blij worden wanneer je op zijn tijd iets nieuws uitproberen of weer eens een grens opzoekt of verlegt.

Ook Andra, Berthe, Erna, Fredy, Rob en Trees hebben weer zin in een marathon…  Amsterdam, here they come!!!

                                            En of het nog niet genoeg is ….. het T-woord valt ook steeds vaker.  Rob W. is natuurlijk onze gekende Tri-atleet, maar Dimphy lokt ons als vrijwilliger bij de Triathlon van Cuijk (om eens kennis te maken met een andere sportevenement, ha, ha), Guido doet dan ook een 1/4 T en Andreas heeft plannen voor twee hele triathlonnen!!!

Wauw, wat een uitdagingen!

01 nov

Algemene Ledenvergadering 2018

 

 

 

 

 

Zoals gebruikelijk vindt de algemene ledenvergadering plaats op de maandag na de Zevenheuvelenloop op 19 november 2018, na de training om 18.15 uur. De vergadering vindt plaats in de vergaderruimte van het clubhuis.

AGENDA

Opening (Dimphy)

Huidige bestuurssamenstelling: mogen ze blijven?

Ledenoverzicht, mutaties (Eliska)

Financiële commissie (Michiel)

Clubweekend: het weekend staat gepland op 24-25-26 mei 2019. De kosten zijn ongeveer    € 125 –  € 150. Locatie:  nog niet bekend. Er is plek voor ??? personen.

 Zevenheuvelenloop 2018: ook dit jaar hebben we gebruik mogen maken van de faciliteiten van het Radboudumc in het Karel De Grote College. Hoe is dit bevallen?

Evaluatie trainingen: evaluatie van de trainers? Wat gaat goed en wat kan beter? Heeft iedereen het naar zijn zin bij HIT ?

HIT- Website/ nieuwe leden: ideeën?

Nieuwjaarsloop: we starten om 10.00 uur op 5 januari 2019. Weet iemand een leuke route met een leuke koffieruimte voor erna?

Rondvraag

Afsluiting