12 mei

24-26 mei 2019 -> Clubweekend Hit

We hebben een mooie groepsaccommodatie geboekt voor 18 personen. Het is niet ver deze keer namelijk in Uden. Het voordeel hiervan is dat we met de fiets kunnen gaan! De verdere activiteiten moeten nog bedacht worden dus als je een idee hebt dan geef het maar door! Zoals gewoonlijk zullen we lekkere hartige (en zoete) taarten gaan eten en natuurlijk ook weer heerlijke kaasfondue 🙂 De kosten bedragen meestal om en nabij de 150€. Als je zeker wilt zijn van een bed in het huis geef je dan snel op via de wedstrijdkalender. Gewoon door je naam in te vullen bij “Clubweekend 2019”

Heb je nog vragen dan kun je terecht bij Dianne, Carin, Berthe of Rob

Voor meer informatie over het huis klik hier

26 mrt

16 maart Halve marathon van St Anthonis

Het is al weer anderhalve week geleden maar toch nog wel het vermelden waard. Een hele club Hitters liep namelijk mee aan de halve marathon van St Anthonis. Ed, Hans, Gaby, Dimphy, Trees, Esther, Andra, Hellen, Berthe, Fredie, Guido en Andra…..

Trees en Dimphy belandden op het podium maar ook de andere Hitters liepen fantastisch! Chapeau!!!

18 jun

Hit-shirts

Vanmiddag zijn er weer passhirts en singlets aanwezig!!
Schrijf je maat op het formulier wat erbij ligt.
We krijgen ze gesponsord.

Voor diegene die er nu of vorige week niet waren om te passen:
Geef per mail je naam en maat deze week aan mij door. Diegene die niks doorgeeft: ik bestel de meest gedragen maten voor alle leden. Maar wie dan het eerst komt heeft dan meeste keuze. Het is niet mogelijk om losse nabestellingen te doen.

Dimphy.ariaens@radboudumc.nl