18 jun

Hit-shirts

Vanmiddag zijn er weer passhirts en singlets aanwezig!!
Schrijf je maat op het formulier wat erbij ligt.
We krijgen ze gesponsord.

Voor diegene die er nu of vorige week niet waren om te passen:
Geef per mail je naam en maat deze week aan mij door. Diegene die niks doorgeeft: ik bestel de meest gedragen maten voor alle leden. Maar wie dan het eerst komt heeft dan meeste keuze. Het is niet mogelijk om losse nabestellingen te doen.

Dimphy.ariaens@radboudumc.nl

15 apr

Hitweekend 1-3 juni 2018

Het Hitweekend komt weer dichterbij!

Van vrijdag 1 juni tot 3 juni verblijven we in Huis Groenoord in Burg Haamstede in Zeeland. Het is een mooie accommodatie met 9 slaapkamers voor 18 personen. Heb je het plan om mee te gaan schrijf je dan in via de wedstrijdkalender. Op de onderstaande link kun je alvast een kijkje nemen in het huis en misschien vast meedenken over een leuke activiteit. We gaan in elk geval lekker langs het strand banjeren en natuurlijk hardlopen, vliegeren, misschien zelfs weer zwemmen…..

Zegt het voort! Hoe meer zielen hoe meer vreugd en vol = vol!

 

 

 

Huis Groenoord Haamstede

 

27 dec

Mededelingen

De  Kerstdagen overleefd? Al plannen aan het maken voor het nieuwe jaar? Schrijf dan het Hitweekend in je agenda. We gaan van 1-3 juni naar Zeeland. Je kunt je inschrijven via de wedstrijdkalender. Nadere info volgt later op deze website. Verder kun je meteen de Nieuwjaarssloop in je agenda zetten. We verzamelen 6 januari 2018 om 10:00 uur bij “Zweef-Inn”. Na een rustig duurloopje is er koffie met gebak.

11 dec

GEEN TRAINING VANDAAG!

Na onderling overleg met Theo, Trees en Saskia is er vandaag bij hoge uitzondering besloten om de training vanavond NIET door te laten gaan! De baan zal besneeuwd en glad zijn en voor de stoepen belooft het ook niet veel goeds. Het risico op valpartijen en blessures willen wij niet nemen (alsdus Theo, Trees en Saskia)