07 jan

Allemaal de beste wensen voor 2020!!

Afgelopen weekend liepen we de Nieuwjaarssloop met een flink aantal Hitters. Bram had een mooie route uitgestippeld in de omgeving van Lent. Het was een mooie routen van ongeveer 11 km en we liepen in een heerlijk rustig tempo (dus de beide groepen konden samen lopen). Daarna met z’n allen lekker wat gedronken en taart gegeten bij Café Liz. Michiel, Jolanda, Saskia, Jolanda en Marjet schoven daar nog bij aan en dat was erg gezellig! Allemaal veel loopplezier toegewenst voor het komende jaar 🙂

22 dec

Plannen/voornemens voor 2020? Graag jullie reacties!

Andreas en Trees hebben voor onze loopgroep aan Hit gevraagd wat de loopplannen zijn voor 2020 en er zijn een aantal opties genoemd, waar min of meer belangstelling voor bestaat. Heb jij zicht op je plannen/voornemens voor 2020? Het zou leuk zijn om te bekijken of we  een HIT-groepje kunnen maken om ergens samen naar toe kunnen gaan. Dus de groep van Saskia én de groep van Andreas / Trees.

Bij de groep van Andreas/Trees was er wel belangstelling voor:

–         In de winter en voorjaar een (korte) trail (Joepieloop), of de Cerberus Cross

–         Derde Kerstdagloop Arnhem, idee van Guido, zag ik op de mail, start en finish  Valkenbosch, gaat over de Veluwezoom.

–         21 en 22 maart: Halve van St Anthonis en Stevensloop 21,1km.

–         19 april: een hele en een halve marathon (1 of 2 dagen uitje) in diverse steden: Wenen, Enschede, Dusseldorf, Hamburg. Als het in de buurt is willen er mogelijk meer mensen mee en ook voor een halve M.

–         Zaterdag 9 mei:  proef triatlon als een soort training, in de Bizonbaai, om te proberen, alleen voor eigen groepje, onder begeleiding van de ervaren triatleten van onze groep.

–         16 en 17 mei: weekend van de Mariekenloop: zaterdag is er de korte en lange trail van de Mariekenloop, en zondag is de Ketelwaldtrail in Millingen.

–         HIT Weekend 6 juni: hardloopwedstrijdje van 5-10km in de buurt van Kevelaer?

Misschien heb je zelf nog suggesties of komen er uit je groep nog ideeën dan kunnen we misschien een eigen activiteitenkalendertje opstellen!

Allemaal hele fijne feestdagen!

13 dec

Clubweekend 2020 is van 5 tot 7 juni in Kevelaer (Duitsland)

Het vakantiehuis beschikt over 6 slaapkamers, een gezellige groepsruimte, 2 compleet ingerichte keukens, knusse woonkamer met Kachelofen, ruime binnenplaats met terras en BBQ, tuin met boomgaard en BBQ’s naast het tuinpaviljoen, kampvuurplaats en eigen parkeergelegenheid.
De woning beschikt over 6 slaapkamers (21 slaapplaatsen) met ieder een eigen persoonlijke uitstraling. Beneden twee slaapkamers. Boven bevinden zich 4 slaapkamers.
   

 

De activiteiten volgen nog en mocht je een leuk idee hebben dan horen we dat graag.

Kosten €150 per persoon

 

 

 

Het idee is om met de fiets te gaan (ca 40 km) en net als elk jaar gezellig te genieten van de heerlijke, zelfgebakken, hartige taarten en de lekkere kaasfondue.

 

 

Schrijf je nu alvast in via de wedstrijdkalender!

 

Kijk hier voor meer info

 

18 nov

Zevenheuvelen-weekend

Wat was het een mooi weekend, alles stond in het teken van de Zevenheuvelenloop!

“De Zevenheuvelenloop in Nijmegen, ook wel bekend als ’s lands mooiste en ’s werelds snelste 15 kilometerwedstrijd. De Zevenheuvelenloop heeft in de afgelopen jaren heel wat ontwikkelingen doorgemaakt.

Van een ‘loopje’ met 500 man (die sommige Hitters óók al meeliepen) is het uitgegroeid tot een evenement waar bijna 40.000 mensen zich voor inschrijven. Hiermee is het de grootste 15km wedstrijd ter wereld en (met het wereldrecord voor mannen én vrouwen) ook de snelste ter wereld.”

De avond voorafgaand aan de Zevenheuvelenloop vond de Zevenheuvelennacht plaats, 7 km hardlopen in het donker.Er liep ook een flink aantal Hitters mee.

 

Een select clubje van Hit liep mee in een team van de bedrijvenloop voor het Radboudumc. Zij werden hiermee EERSTE! Dianne liep mee met de avondloop en veel andere Hitters liepen de 15 km. Het was heerlijk fris maar droog weer voor de lopers.

Voor de supporters was het op het laatst wel wat frisjes maar gelukkig konden we daarna, om op te warmen, terecht in de Vrije school en dáárna in Café de Kroon. We zijn benieuwd naar jullie persoonlijke ervaringen (die je ons kunt mee delen door een reactie te schrijven ) Klik hier voor een aantal foto’s….