24 okt

Erna loopt de marathon van Rotterdam uit!

Samen met zoon Sven startte Erna de marathon van Rotterdam.  Zij liepen het begin samen ( 1 km ; -) en daarna ging Sven er al snel als een haas vandoor!

Erna had het zwaar, door een blessure, maar ondanks dat hield ze vol. Ingetapet en wel én onder invloed van pijnstillers heeft ze het hem toch maar weer mooi geflikt! Erna we zijn echt super trots op je!! Nu even rustig aan doen!

13 nov

Yess!! Zondag lopen we mee met de zevenheuvelenloop!

 

Top dat jullie allemaal meedoen in één van de teams van Radboudumc. Hierbij ontvangen jullie de laatste informatie over jullie deelname aan de Zevenheuvelenloop zondag 17 november a.s.

Omkleden en after party in de Vrije School Meander, Celebesstraat. Ook dit jaar kunnen Radboud-lopers op zondag vanaf 11.00 uur terecht op een eigen locatie, dit jaar is dat de Vrije School Meander, Celebesstraat 12  in Nijmegen. Je kunt je hier omkleden én (op eigen risico) je spullen achterlaten. De Vrije School Meander ligt binnen het start- en finishgebied. Na de Zevenheuvelenloop biedt het Radboudumc je op deze locatie vanaf 14.00 uur een afterparty aan mét een hapje en een drankje. Ook dit jaar zijn er gediplomeerde sportmasseurs die de Radboudumc-deelnemers die dag een gratis sportmassage geven en masseren. Vanaf 12.00 uur kan je terecht op volgorde van aanmelding. Ook zijn er twee stoelmasseurs beschikbaar. Dit ontspanmoment wordt je aangeboden door UMC Zorgverzekering.

Raad je eindtijd en win een FitBit – actie UMC Zorgverzekering
Raad voordat je begint aan de Zevenheuvelenloop je verwachte eindtijd. Op de locatie Vrije School Meander liggen kaartjes waarop je je eigen inschatting invult en inlevert bij een van de medewerkers van UMC Zorgverzekering.

En natuurlijk gaan we hierna weer met z’n allen naar Café de Kroon. Onze stamtafel is al gereserveerd. Ook onze supporters zijn daar van harte welkom!

Ik wens jullie allemaal veel succes met de laatste voorbereidingen. Tot zondag de 17e!

15 okt

HIT the ROOD, Jack

        

Op zaterdag 13 oktober 2018 togen 11 HIT-ters en een gastloopster naar Wageningen om mee te doen aan de Veluweloop 2018, een estafetteloop van ruim 80km. over veelal onverhard en glooiend terrein, bos,- zand en grintpaden. Het parcours strekte zich uit tussen Wageningen en de Emmapiramide in Rozendaal, een ruime lus heen en weer.

Hoewel we als ploeg niet voor een podiumplaats zouden gaan en voor de fun en een sportieve dag mee deden, gingen we allemaal als een speer en haalden het beste uit ons zelf! En we deden niet onder voor de veel jongere Wageningenstudenten!

We liepen het parcours in 7:22:53. Van alle deelnemende 88 ploegen de 42ste plaats! Van startgroep 1, die uit 60 ploegen bestond eindigden we als 18de! Super gedaan allemaal. Het was een prachtige dag, met teamgevoel, samenwerking, inzet en gezelligheid.

Een foto-impressie vind je in bijgaande link.

Team HIT the ROOD, Jack:  Saskia, Hans, Bram, Andra, Fredie, Rob, Marjanne, Rob, Bas, Trees, Erna, Andreas.

 

03 jul

Eiland Run 2016 Tweemaal Trees (5km) en Erna (10km)

Eens maar nooit meer ….. 

IMG-20160701-WA0000 I2016 Eilandrun Trees 2016-Eilandrun-Erna-150x150[1] 2016-06-27 18.28.16 2016-06-27 18.28.34 Ach, vrijdagavond, begin van de zomer. Doe nog maar een loopje. 5 km moet kunnen zonder gerichte training. Sinds half mei niet meer gericht getrained. Op vakantie geweest, horloge kapot, verregende HIT-trainingen. Beetje lopen op gevoel en proberen de prestatiedoelen naar de achtergrond te schuiven. De Eiland Run, houdt de stad achter je. Een nieuw avontuurlijk loopje, anders dan anders, volgens de aankondig!

De verregende HIT-trainingen blijken een prima voorbereiding. Eerst met alle regenkleding, inclusief kaplaarzen en regenponcho op de fiets naar de Lentse Warande. Nog geen loper te zien, alleen verregende vrijwilligers en partytentjes die al overlopen van het water. Geen enkele beschutting. In een container wurm ik me uit mijn regenkleding. Van buiten zeiknat, van binnen ook inmiddels. Read More