27 aug

Waar JIJ liep deze zomer!

De vakantie is achter de rug. Nijmegen loopt weer vol. De meeste Hitters zijn weer thuis en gaan weer aan het werk. Wat heb jij gedaan met je hardloopspullen tijdens de vakantie? Mee geweest op vakantie of lekker thuis gelaten. Ook goed! Even niet lopen. Of toch, je weet nooit, even een klein rondje. Of, niet hardgelopen, maar iets anders gedaan.

Desiree

Terwijl iedereen weer hard aan het werk is en aan het trainen voor de 7H-loop ben ik nog even van de zomer in Puglia (Zuid Italië) aan het genieten! Hardlopen doe ik niet in mijn vakantie, maar ik wandel veel en zwem dagelijks mijn baantjes in soms bijna een privé-zwembad! Nog even genieten van de warmte…..

 

Rob

Eén keer hardgelopen en de rest van de vakantie op de rug van een paard, op een quad, in de kano, wandelend, in de sauna, in de jacuzzi, etend of een biertje drinkend doorgebracht. Twee heerlijke weken vakantie gehad op de Sun Dance Ranch, Zweden.

 

 

 

 

Hans

Bijgaand wat foto’s van mijn (loop) wandeling op Terceira (Azoren). Deze opnames zijn gemaakt voordat wij gingen wandelen op Monte Brasil een vulkaan op dit eiland met veel uitzichtspunten, erg mooi. Stevige wandeling met steile klimmetjes leuk voor een wandeling, maar niet om te hardlopen te heet en vochtig en te steil.

 

 

 

 

 

Berthe

Op 26 juli liep ik tussen de rotspilaren in het midden boven in Griekenland, Meteora (Unesco place) met 32 gr. alleen maar heuvel op en heuvel af. Het uitzicht was prachtig. 6,5 km. Op deze grote rotsen liggen 7 kloosters, die we hebben bezocht. Er is zelfs een stukje James Bond film opgenomen, in Your eyes Only. “

“Op 28 juli liep ik langs de kust Enchinaioi, in Griekenland. Wederom met 32 gr. Lekker langs de kustlijn. “

“Op 3 augustus liep ik met Tiane en Peter Jan op het eilandje Paros (in de Cycladen van Griekenland) , in de ochtend. Puur GENIETEN. “

 

 

 

 

 

Marion

“Tja, hier liep ik aan de kust in Noord-west Jutland (DK). Een heerlijk relaxte vakantie. Jammer genoeg bestond het lopen alleen uit wandelen…  Hardlopen heb ik vanwege blessures nu 8 maanden niet gekund. Maar vanaf vorige week ben ik voorzichtig weer begonnen met opbouwen…”

 

Fredy

De rondreis door Ierland had een druk programma, en pas aan het einde in Dublin vond ik wat tijd (en energie) om te gaan hardlopen. Het was lastig een goede route te kiezen vanuit het City West Hotel in Dublin. Het lag mooi tussen allemaal golf-banen, waar je echter niet mocht hardlopen. Op de foto loop ik tussen de heggen, maar het grootste deel van de route liep ik langs drukke wegen. Maar ja, het belangrijkste was dat ik toch hard gelopen had tijdens mijn vakantie.

Eliska

Eerlijk gezegd hardloop ik niet op vakantie! Wat niet betekent dat ik prachtige plekken gezien heb waar ik prachtig zou kunnen hardlopen. Prachtige smalle, steile paadjes met prachtig zicht op de bergen. Hieronder een kleine impressie uit de Dolomieten, Noord-Italië.

Gaby

Loopt niet hard, maar heeft gelukkig wel een HIT-hemdje aan.

 

 

 

 

 

Trees

Dit  jaar geen hardloopschoenen mee, maar bergschoenen. Geen afstandmeters, maar hoogtemeters : 3648m omhoog en 4032m omlaag, op hoogte tussen 2000m en 4750m in Centraal Azië.

 

Andra

“Wij zijn 3 weken met de camper in Noorwegen geweest, fantastisch land. Eerste foto is klassiek voor het plaatsje Bergen. Hebben een huttentocht gedaan in het Rondane gebied. Hier ligt de boomgrens al op 900 meter. Dus je loopt al snel in ruig en rotsachtig gebied (geen  stap is gelijk S)) Op de terugreis een stop gemaakt in het oude gedeelte van Fredrikstad. Toen had ik net de sms gekregen om een foto van jezelf te maken voor de HIT site van zomer 2017 tijdens het hardlopen!”

Geef een reactie