29 nov

HIT 91: Nieuwe leden welkom!

Maak werk van je goede voornemen voor 2022: hardloopcursus voor beginners

Veel mensen denken “Hardlopen dat is toch gewoon rennen?” Klopt, maar toch komt er veel meer bij kijken dan de meesten zich realiseren. Dat is ook de reden waarom veel mensen na een enthousiaste start al snel weer stoppen of geblesseerd raken. Wil jij in 2022 eindelijk werk maken van je goede voornemen om te gaan hardlopen? En dit ook goed opbouwen en volhouden? Meld je dan aan voor de hardloopcursus voor beginners bij onze eigen PV hardloopvereniging Hit’91!

Wat ga je doen?

Tijdens deze beginnerscursus maak je kennis met alle belangrijke facetten rond het hardlopen, zowel in theorie als in praktijk:

* In 12 weken werk je er naartoe om 30 minuten achter elkaar te kunnen hardlopen. * 1 groepstraining per week en 2 huiswerktrainingen. * Veilig en verantwoord opbouwen onder leiding van professioneel trainer Andreas Ressing. Deze training is voor iedereen geschikt, heb je twijfels neem dan contact met op met Andreas Ressing (andreas.ressing@gmail.com)

Praktische informatie

Wanneer: wekelijks op maandag, 18.30 uur – 19.30 uur

Startdatum: 10 januari 2022

Locatie: We verzamelen bij de atletiekbaan in Brakkenstein, Heemraadstraat 3 te Nijmegen.

Kosten: 35 euro voor 12 weken

Ook werk maken van je goede voornemen om te gaan hardlopen?

Meld je dan aan via de website van de PV

Over de trainer: Andreas Ressing is een enthousiaste en gemotiveerde hardloper, triatleet en trainer met heel veel ervaring in het begeleiden van de beginnende en de gevorderde hardloper.

Andreas’ trainingen zijn afwisselend en gevarieerd. Ook heeft hij veel hardloopkennis in huis waar je zeker profijt van zult hebben.

Over Hit’91:

Hit’91 is de hardloopvereniging van PV Radboud, een enthousiaste en gezellige groep collega’s die het hele jaar door wekelijks samen hardlopen. Naast cursussen voor beginners- en gevorderden wordt er ook getraind voor o.a de Zevenheuvelenloop en de Marikenloop. Lijkt het je leuk om ook met hen mee te lopen? Lees hier hoe je je aanmeldt..

Geef een reactie