20 mei

Marikenloop en Terploop

DSC06451

Onze dames hebben gisteren weer super gelopen. Het was prachtig zonnig weer. Super voor de toeschouwers maar eigenlijk wat minder prettig voor de hardloopsters. Toch hebben ze het allemaal fantastisch goed gedaan! Vooral Desiree en Erna hadden erg veel last van de hitte. Andra, die altijd klaagt over lokale hittegolven…, liep ondanks de warmte wel goed. Ook Saskia had er minder last van dan verwacht en was tevreden. Lukke schreef op Facebook dat ze gewoon op haar dooie gemakje had gelopen (“wat moet je anders met die hitte?”) Tja, valt ook wat voor te zeggen nietwaar?

Trees vond het wel erg warm maar liep toch weer een mooie tijd en werd 3e vrouw in haar categorie. Carin heeft last van een heupblessure maar liep toch een prima tijd op de 5 km. Het is nog wel even afwachten hoe die heup vandaag aanvoelt 😉foto2

Nicky, Berthe en Annemiek waren ook tevreden dus iedereen kon met een goed gevoel aan de tweede ronde beginnen. En zo geschiedde…. Na afloop hebben onze loopsters, samen met de supporters: Marieke, Dick, Michiel, Rob, Dianne en Tamara, op het terras gegeten onder het genot van een drankje en muziekje. Het bandje was leuk en lekker swingend maar het koste moeite om elkaar te verstaan. Je moest ook erg veel geduld hebben bij de bar maar dat mocht de pret niet drukken. Al met al was het een erg geslaagde zondagmiddag. Volgend jaar wéér!

Dimphy en Gaby  liepen in de tussentijd een halve marathon (Terploop). Dimphy werd met een mooie tijd van 1:35 maar liefst 2e vrouw! Zie hier alle uitslagen:

Bezig met laden...
Naam Tijd Leeftijdsindex Snelheid Cat. Pos.
Voeg mijn Uitslag toe

Bezig met laden...
Naam Tijd Leeftijdsindex Snelheid Cat. Pos.
Voeg mijn Uitslag toe

Bezig met laden...
Naam Tijd Leeftijdsindex Snelheid Cat. Pos.
Voeg mijn Uitslag toe

One thought on “Marikenloop en Terploop

Geef een reactie