17 mrt

Stevensloop 2015

Het was een gezellige drukte in Nijmegen vandaag. Andra, Annemiek, Berthe en Erna liepen een prima 10 km-wedstrijd en waren tevreden. Gaby liep de 10 km in 40:30 en werd daarmee 1e in zijn categorie.

stevenl1

Trees en Annie liepen een halve marathon. Annie liep iets langzamer dan Trees maar werd toch 1e in haar leeftijdscategorie! Trees liep een prachtige tijd van 140:53 en werd daarmee 2e in haar categorie! Carin werd met 24:05 op de 5km 1e vrouw in haar leeftijdscategorie. De 2e dame liep maar liefst 5 minuten langzamer 🙂 Dimphy en Colin liepen een supertijd van 1:36.. Dimphy werd daarmee 2e vrouw in haar categorie. Ed en Hans konden uiteindelijk helaas niet meelopen…

Bezig met laden...
Naam Tijd Leeftijdsindex Snelheid Cat. Pos.
Voeg mijn Uitslag toe

Geef een reactie