13 mei

Zondag 17 mei is er weer een Marikenloop

Marikenloop 2014 Marikenloop 2014

Zondag 17 mei lopen er volgens de loopkalender 5 dames van Hit’91 mee aan de Marikenloop. Berthe, Andra, Nicky, Annemiek en Erna lopen mee de 10 km-wedstrijd en Nicky neemt óók nog eens deel aan de 5 km-wedstrijd! Bij deze allemaal heel veel succes toegewenst! Hopelijk staan er veel Hitters aan de kant om aan te moedigen en wie weet zien we elkaar na afloop op het terras?!

 

 And now something completely different   😉

En hier de foto  die Trees bedoelde...

3 thoughts on “Zondag 17 mei is er weer een Marikenloop

  1. Wat knap dat je er meteen foto’s bij kon plaatsen! Dat ga ik na de Marikenloop oefenen met verse foto’s.
    Zal navragen bij mensen of ze nog een startbewijs willen. Je kunt ook op de website van de Marikenloop kijken. Daar worden nog wels eens startbewijzen verhandeld!
    Groet, Erna

    • Ja, ik had nog een startbewijs nodig! Stom, stom, stom, ik had me niet ingeschreven, daar kwam ik van de week achter. Via Marktplaats heb ik er een gevonden. Er staan er diverse op in Nijmegen, maar die zijn ook het snelste weg. Er is nog wel vraag naar.

Geef een reactie