11 okt

Halve Marathon Eindhoven volbracht!

15-10-11 - andra en berthe eindhovenAlVc_aoxvAFMVR5YTPN9gpX1GeJvufj3jLDHcr63_vXI AtxVheInmSaq7Yut1DdiGWG1ecgmtHvWJKYfQR0L0KcvHet was genieten van het begin tot het einde. Een prachtige dag, het weer had niet beter kunnen zijn. Met de trein gingen we, Andra, Erna, Fredie en ik. In het Beursgebouw was helaas geen rennersbeurs, dat viel wel tegen. Ze hadden het hele midden gedeelte in de hal vrij gemaakt voor het opbergen van de tassen. Lange rijen, onlogische logistiek, weinig toiletten. Ja puntjes van aandacht, maar ach, wij konden het aan.

Na een laatste dixi, Gramin en Runkeeper aan (heel goed bedacht Trees;-) ) en we gingen lekker van start. Spiertjes voelde goed en ze hielden zich goed. Na 3 km stonden we ineens bijna stil, door een trechter. Jammer het ging zo lekker. Erna haakte aan bij de pacer van 1:55. Andra en ik bleven ons eigen tempo lopen. Mooi strak tussen 5:35 en 5:50. Het weer was echt heerlijk, fris zonnetje. Ondergrond is goed, lekker vlak, geen vervelende heuvels.

Bij km 18 haalde een pacer 2:00 uur ons langzaam in. Maar bleef 20 meter voor ons lopen.  Geen slecht teken. Jammer dat het zo druk was midden in het centrum. Fijn al die supporters, maar niet als ze maar een pad van 1,5 meter breed voor ons lopers over laten. Hier hebben we in totaal zeker 2 minuten laten liggen…..  Maar ach, we hadden nog energie over voor een eindsprint.

Je snapt, na zo’n fijn loopje smaakte het biertje heerlijk. (wel na 2 boterhammen en kwarkje).

Aks32dy8POL134aZUH5_oBXjQU9JSm58cU_mefZQiOQCAqc02oiIiedDeEHYLclMq2pPYzcbr4N3gPwmujOLvUmI
Andra en ik zijn nu bijna klaar voor de Marathon op 1 november. Dit geeft een positieve duw in de goeie richting.

2 thoughts on “Halve Marathon Eindhoven volbracht!

  1. Ik zie helemaal voor me hoe het geweest is! Net carnaval daar in Eindhoven hè! Jullie nu een beetje bijkomen en dan: de marathon van New York en Auckland! Wauw!!

Geef een reactie