02 nov

Wauw, what a weekend! Dat we dit nog mogen meemaken ….

2015 New York Berthe JP

Andra in Auckland

PA020133 PA020129

Hans Bosloop Malden 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zondag 1 november 2015 begint dit jaar al op 31 oktober. Voor ons staat Andra om 18.00 uur aan de start van de ‘ASB Marathon van Auckland. Zij is ons al 12 uur vooruit gesneld met haar start op 1 november om 6.00 uur New Zealandtijd. Marieke start om 10.00 uur met haar eerste wedstrijd, 5 km. Met een beetje geluk komen ze samen over de finish! En, jawel, Andra kan na 4 uur en 35 minuten en nadat ze drie minuten de finish achter zich gelaten heeft haar Marieke opvangen. Haar eerste wedstrijd zit er na 38 minuten op. Gelukkig en tevreden, zo zien ze er op de eerste Apps uit om 00:55 onze tijd. Er zijn zelfs nog Hitters wakker om hen te feliciteren en hen een paar lekkere biertjes toe te wensen. Goed gedaan, meiden! Op zondag om 10.45 uur lokale tijd Malden maken we ons op voor de start van de 5km Bosloop in Malden. Carin is met bijna haar hele gezin aanwezig om de 5km te lopen om 10.45 uur. Saskia heeft ook weer vertrouwen in haar 5km. Om 11.45 uur staan Bas en Hans, met zoon Bas, staan klaar voor de 10km. Op het starveld is de sfeer als vanouds kneuterig en gezellig, met muziek, koffie, gevulde koeken, met bijna voor iedereen een prijsje en natuurlijk Anton, die het spul weer aan elkaar praat “Dat we dit weer mogen meemaken!” Als de Bas en Hans bezweet (het wordt steeds meer zomer op 1 november in Malden)  over de finish komen om 12.30 uur staat Berthe klaar (5.30 NY tijd), met muts en warme kleren, om zich in het donkere New York met de bus te begeven naar Staten Island,  de start van s’werelds grootste marathon met meer dan 50.000 deelnemers: the New York Marathon!

Wanneer wij weer lekker binnen zitten om 15.20 uur, met de beentjes omhoog na de Bosloop en met Euro Sport Live aan, kijkend naar New York, gaan daar de wedstrijdvrouwen van start om 9.20 uur New York-tijd. Berthe is om 16.40 uur / 10.40 uur aan de beurt met haar startwave. Haar grote klus, zal ze met Peter-Jan, als haas op de laatste 12 km, afmaken om ongeveer 21.00 uur, verwacht ze. Thuis zitten we dan al te wachten op de eerste Appjes. Die blijven lang uit. Er zal toch niets gebeurd zijn? Om 23.47 uur komt het eerste berichtje van Berthe. Zeer moe maar voldaan en door de vele dixybezoekjes later binnen gekomen dan verwacht (4 uur 43 min), samen met PJ, maar opgetogen door de sfeer en het gekkenhuis New York! Op naar de afterparty. Voor Berthe en Peter-Jan is 1 November nog lang niet afgelopen.

2 thoughts on “Wauw, what a weekend! Dat we dit nog mogen meemaken ….

  1. Wat een leuk verhaal Trees! En wat een kanjers lopen er bij HIT hè?
    Super goed gelopen allemaal!!! Ik hoop jullie volgende week allemaal weer te zien tijdens de zevenheuvelenloop…..

Geef een reactie