15 nov

Zo kan het ook:)

Medaille 2015Na 2 jaar niet meegedaan te hebben vandaag weer de stoute schoenen aangetrokken en me ingeschreven. Zoals Johan Cruijff altijd zegt “ieder nadeel hep ze voordeel” (of andersom, maakt niet uit).

Lekker weer trainen bij HIT sinds enkele maanden en dat voelt weer heel vertrouwd en vooral erg gezellig.  Van 7 km langzaam opbouwen naar de 10km en ook nog een aantal maal de 15km getraind. Helemaal klaar!

Maar afgelopen weekend schoot het in mijn rug en daardoor de week voor de Zevenheuvelenloop niet meer gelopen.

Vanmorgen fris en fruitig door de regen en met tegenwind via de Snelbinder naar de Karel de Grote school gefietst en drijfnat aangekomen. Gelukkig genoeg tijd om op te drogen want mijn start zou om 13:50 (roze) zijn. De sneller lopers liepen heerlijk te stressen. Waar zijn mijn loopmaatjes, zullen we alvast gaan inlopen en wat doe ik aan heb ik wel genoeg gegeten en gedronken. Effe nog snel een massage beurt, zal ik nog een kopje koffie nemen? Heerlijk dat Zevenheuvelenloop gevoel! Nadat iedereen vertrokken was naar haar of zijn startvak liep ik rustig richting de Timorstraat en tussen 13:50 en 14:00 zouden we van start gaan maar pas om 14:10 begon de meute te lopen. Na een paar honderd meter mijn muziek aangezet en het liep heerlijk. Derdebaan op en de eerste drankpost even een drankje gedaan en weer in de benen. Toen de Zevenheuvelenweg op. Daar stonden de buurtjes aan te moedigen en dat is altijd lekker. De laatste bult op de Zevenheuvelenweg zoals altijd erg zwaar en nog zijn er gasten die het fietspad nemen (nog steilerJ).  Vòòr de 10km nog even een drankje doen en dan de Postweg op. Blijft erg zwaar en ik heb zelfs even geprobeerd of snelwandelen beter ging maar dat gaat nog langzamer. We werden op het eind nog omgeleid omdat er een tak op de weg lag. (hoorde net dat er uiteindelijk toch een boom was omgevallenL) Het ging niet erg snel maar dat had ik ook niet echt gedacht. Kwakkenberg met zijn stiekeme heuveltje en daarna begon mij rug weer op te spelen. Maar opeens zag ik een stel mafkezen (Saskia, Désirée en Dianne) op een vluchtheuvel staan en mijn naam scanderen. Ook altijd fijn en daarom heb ik het laatste stukje “goed” uit kunnen lopen. Op de Groesbeekseweg kwam ik Dennis tegen die aan het werk was en ook dat hielp! Finishen en snel omkleden in de Karel de Grote school en naar café de Kroon om daar van mijn welverdiende biertje te gaan genieten.
Het was zwaar (keimoe) maar blij dat ik weer kan meedoen. Volgend jaar weer van de partij maar dan wat sneller.

In de Kroon was het wederom erg gezellig en rond een uur of 18:30 maar naar huis gefietst. Douchen, stukje schrijven voor op de hitsite nog een biertje drinken blouse strijken en lekker slapen.

One thought on “Zo kan het ook:)

Geef een reactie