11 jan

Grote opkomst bij Nieuwjaarloop 2016

Grote opkomst bij de nieuwjaarsloop 2016!  Maar liefst 21 Hitters kwamen voor een gezellig duurloopje naar Malden en daarna natuurlijk koffie met taart (bij Zweef-Inn)   Bram was er dit jaar voor het eerst bij (maar net even naar t toilet toen de foto werd geschoten ;-) Helaas moesten Saskia, Dimphy en Jan onverwachts afhaken maar in gedachten waren jullie er ook bij..

Grote opkomst bij de nieuwjaarsloop 2016! Maar liefst 21 Hitters kwamen voor een gezellig duurloopje naar Malden en daarna natuurlijk voor koffie met taart (bij Zweef-Inn) Bram was er dit jaar voor het eerst bij (maar net even naar t toilet toen de foto werd geschoten 😉 Helaas moesten Saskia, Dimphy en Jan onverwachts afhaken maar in gedachten waren jullie er ook bij..

Geef een reactie