09 feb

Peiling belangstelling Lustrumfeest 2 april 2016

HIT-25-jaar-logo

HIT91 bestaat 25 jaar!

Zoals jullie van het bestuur van HIT al hebben vernomen gaan we het vijfde HIT- lustrum vieren op zaterdag 2 april 2016, vanaf 15.00 uur tot in de loop van de avond, ongeveer 22.00 uur.

 

De Lustrumfeestcommissie is al aan de slag met de voorbereidingen voor een actieve, leerzame, voedzame, dorstige en gezellige, feestelijke bijeenkomst. Deze bijeenkomst wordt gedeeltelijk gesubsidieerd door de PV en gedeeltelijk uit onze clubkas betaald. De club trakteert……., maar toch is een eigen bijdrage van ongeveer € 15  noodzakelijk om tot een leuke invulling te komen.

De Lustrumfeestcommissie wil graag weten, in verband met de organisatie, op hoeveel personen ze ongeveer moet gaan rekenen. Op de website, onder het tabblad Uitslagen /Wedstrijden, is een activiteit opgenomen Peiling belangstelling 5e Lustrumfeest. Het is geen marathon, hoor, maar je bent wel een paar uur onder de pannen! Geef voor 1 maart aan of je in principe belangstelling hebt, het verplicht nog tot niets. Definitieve uitnodiging en aanmelding volgen dan later.

Geef ook je belangstelling aan wanneer je slechts een gedeelte van de bijeenkomst (middag of avond) er bij kan zijn.

De Lustrumfeestcommissie,

Berthe, Carin, Suzan, Trees

One thought on “Peiling belangstelling Lustrumfeest 2 april 2016

Geef een reactie