22 mrt

Hit ’91 bestaat 25 jaar, Lustrumfeest op zaterdag 2 april.

Aan de leden van HIT91,

HIT-25-jaar-logoWe bestaan 25 jaar en dat is een reden voor een actieve, leerzame, voedzame, dorstlessende en gezellige, feestelijke bijeenkomst. We gaan dit vijfde HIT-lustrum vieren op zaterdag 2 april 2016.
Je bent welkom vanaf 15.00 uur, om 15.30 uur begint het programma. We gaan door tot in de loop van de avond, ongeveer 22.00 uur.

Jullie worden vanaf  15.00 uur verwacht bij
Kook-College, Edisonstraat 1B, 6604 BT Wijchen.

Geen intensief loopje deze keer. Maar als je goed oefent en lekker meedoet, word je zeker sneller met hardlopen. Dus daar gaan we wel voor.

Kookafbeelding-lustrumfeestWe beginnen met een workshop van  Cindy van der Avoort, sportdiëtiste en hardloopster.  Daarna gaan we met z’n allen aan de slag. Nee, niet hardlopen…..  maar we gaan onder leiding van ervaren koks een heerlijk sportief diner maken.  Als finish mogen we dit diner ook lekker opeten.
Een gezellig en verantwoord feestje.  Jullie zijn van harte uitgenodigd.

Je hebt al laten weten dat je van plan bent aanwezig te zijn op 2 april. Wij gaan er van uit dat je er inderdaad bij bent. Mocht je toch niet in de gelegenheid zijn, dan horen wij dat natuurlijk graag van te voren. (afmelden tot drie dagen van te voren bij Susan: h.tromp16@kpnplanet.nl )
De eigen bijdrage is € 17,50. Zou je dit vooraf willen overmaken op NL82INGB0000332612 t.n.v. PV Sectie Hardlopen, o.v.v. Lustrumfeest, plus je naam.

Tot ziens,

met sportieve groet,

Trees, Susan, Carin en Berthe.

p.s. Heb je je nog niet opgegeven en zou je toch willen komen, stuur snel een mail naar Suzan h.tromp16@kpnplanet.nl, dan komt het zeker goed!

Geef een reactie