05 apr

Super leuk HIT Jubileum

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOp zaterdag 2 april 2016 hebben we met elkaar  het 25 jarig HIT Jubileum gevierd. Het was een superleuke bijeenkomst, leerzaam, voedzaam, gezellig! Hierbij tref je de presentatie over voeding aan van Cindy van der Avoort, de recepten die we hebben gekookt, en een foto impressie van een zeer geslaagde bijeenkomst!

 

 

2 thoughts on “Super leuk HIT Jubileum

  1. Het was inderdaad een heel erg leuk en goed georganiseerd jubileum. Hulde aan de organisatie! Leuk dat we nu ook alle recepten van de kookworkshop thuis kunnen gaan uitproberen! Het lukt me helaas niet om het fotomapje te openen….

  2. Wat mij betreft kan ik dat alleen maar beamen!! Het was een hartstikke leuke jubileumdag en ook een afwisselende en gezellige training op maandag. Chapeau dames voor jullie organisatie!!
    Hartelijke groet, Erna

Geef een reactie