21 nov

Zevenheuvelenloop 2022


Vorig jaar werd de najaarsklassieker de Zevenheuvelenloop vier dagen voor de start geannuleerd, een grote teleurstelling voor veel lopers. Sommige Hitters hebben toen overigens tóch gelopen, maar dat was niet legaal 😉 Dit jaar mochten we gelukkig weer officieel aan de wedstrijd deelnemen.

De Zevenheuvelennacht vond plaats op zaterdagavond de 19e november en was een weer goed georganiseerd loopevenement in het donker over een afstand van 7 kilometer. Hier deden vier Hitters aan mee en zij liepen allemaal mooie tijden in hun leeftijdscategorie.

Rob werd 4e bij de M40, Johnny 2e bij de M50, Dianne 5e bij de V60 en Anne zelfs 1e bij de V65!

De dag erna, op zondag 20 november kwamen  duizenden lopers uit binnen- en buitenland naar Nijmegen om deel te nemen aan de 15 km wedstrijd. Zo ook een groot deel van Hit’91. Het was een koud maar zeer sfeervol loopweekend. Ook voor de supporters was het weer een gezellige dag. De warme chocomelk en welverdiende drankjes in Café de Kroon  naderhand maakten het feest compleet.

De rest van de foto’s kun je bekijken door op e onderstaande link te klikken.

Foto’s Zevenheuvelenloop (19/11 en 20/11

 

 

 

 

27 aug

Andreas zwemt, loopt en fiets weer een hele triathlon.

Andreas had eigenlijk amper voorbereiding gehad en dan zo’n prestatie! De hele Triatlon in 12:08! Erdo liep een kwart triatlon in een snellere tijd dan de vorige keer dus ook hij was zeer tevreden. En om het verhaal compleet te maken deed Nikki diezelfde dag in Veenendaal mee aan een kwart triatlon en werd daar eerste dame in haar categorie. Chapeau allemaal!