01 nov

Algemene Ledenvergadering 2018

 

 

 

 

 

Zoals gebruikelijk vindt de algemene ledenvergadering plaats op de maandag na de Zevenheuvelenloop op 19 november 2018, na de training om 18.15 uur. De vergadering vindt plaats in de vergaderruimte van het clubhuis.

AGENDA

Opening (Dimphy)

Huidige bestuurssamenstelling: mogen ze blijven?

Ledenoverzicht, mutaties (Eliska)

Financiële commissie (Michiel)

Clubweekend: het weekend staat gepland op 24-25-26 mei 2019. De kosten zijn ongeveer    € 125 –  € 150. Locatie:  nog niet bekend. Er is plek voor ??? personen.

 Zevenheuvelenloop 2018: ook dit jaar hebben we gebruik mogen maken van de faciliteiten van het Radboudumc in het Karel De Grote College. Hoe is dit bevallen?

Evaluatie trainingen: evaluatie van de trainers? Wat gaat goed en wat kan beter? Heeft iedereen het naar zijn zin bij HIT ?

HIT- Website/ nieuwe leden: ideeën?

Nieuwjaarsloop: we starten om 10.00 uur op 5 januari 2019. Weet iemand een leuke route met een leuke koffieruimte voor erna?

Rondvraag

Afsluiting

 

 

22 jul

Waar loop JIJ deze zomer?

De 4-daagse achter de rug, Nijmegen loopt leeg. De meeste Hitters gaan ook op pad en zwermen door Europa, maar ook daarbuiten. Of blijven lekker thuis. Wat doen we dit jaar met de hardloopspullen. Gaan ze mee of laten we ze lekker thuis? Even niet lopen. Of toch, je weet nooit, even een klein rondje, de omgeving verkennen en je komt met een beetje verder, hardlopend. Toch wel leuk, zo’n hardlooprondje onthou je beter.

Waar liep JIJ deze zomer? Hoe was dat, wat beleefde je? Schrijf een heel kort stukje, en stuur dit met een fotootje op naar Trees (t.m.vanbohemen@kpnmail.nl). Het resultaat komt op deze site. Na de zomer.

24 jun

Petje op, petje af voor prof. dr. Marjet Derks

Op 23 juni 2017 hield Marjet Derks, ex-loopster, maar nog steeds lid van HIT, onder grote belangstelling haar oratie als hoogleraar Sportgeschiedenis aan de Faculteit der Letteren van de Radboud Universiteit. Zij bekleedt hiermee een voor Nederland unieke leerstoel in een vakgebied dat sterk in ontwikkeling is.

Marjet, gefeliciteerd, we zijn trots op je!

10 mei

APK voor lopers van HIT

Naar aanleiding van  de belangstelling  van HIT-lopers voor een sport medisch onderzoek heb ik de volgende afspraak kunnen maken met SENECA (Expertise centrum voor sport, arbeid en gezondheid) van de HAN in Nijmegen.

Speciaal voor HIT-lopers wordt het volgende pakket aangeboden:

  • Vragenlijst
  • Lengte, gewicht, vetpercentage, bloeddruk
  • Urinetest: bilirubine, bloed, eiwit, glucose, ketonen, leukocyten, nitriet, pH, S.G., uribilinogeen
  • Bloedonderzoek: Glucose, lipiden profiel en hemoglobine
  • Maximale inspanningstest met bepaling maximale hartfrequentie, ECG-meting en ademgasanalyse op de fiets
  • Trainingszones en belastbaarheidsprofiel

Dit pakket is vergelijkbaar met het pakket van 2014. Het urine- en bloedonderzoek is iets uitgebreider.

Dit pakket is bedoeld voor recreatieve en wedstrijdlopers, die hun lichamelijke gesteldheid willen laten controleren en die bij inspanning gericht advies willen over trainingszones en drempelwaarden.

De kosten van dit pakket:  € 194,50 indien er minimaal zeven personen aan mee doen.

 Seneca is een erkend SMA, en de kosten worden door de ziektekostenverzekering (voor een deel) gedekt wanneer je dat in je aanvullend pakket hebt meegenomen.

 AANMELDING Sport Medisch Onderzoek

Er hebben zich bij mij  12 lopers gemeld die belangstelling hebben voor een sport medisch onderzoek. Er kunnen zich natuurlijk altijd meer lopers aanmelden voor het onderzoek. De aanmelding gaat als volgt:

  • Aanmelding door een email te sturen naar vincent.bastiaans@han.nl , met cc. aan mij. (t.m.vanbohemen@kpnmail.nl) Dan kan ik het aantal aanmeldingen bijhouden.
  • Je geeft aan dat je mee wil doen met het sport medisch onderzoek voor HIT-lopers, je naam en je telefoonnummer.
  • Het secretariaat van Seneca neemt contact met je op voor een afspraak.

Is er belangstelling voor meer informatie over dit sport medisch onderzoek, dan kunnen we nog een aparte informatiebijeenkomst organiseren.

22 dec

Geef je snel op voor het Hitweekend 2017!!

FullSizeRenderZoals in november tijdens de ALV besproken willen we dit jaar gaan zeilen met het clubweekend. Het gaat om een verrassingsweekend. Dit betekent dat we nog niet weten vanaf welke haven en met welk schip we gaan varen. Dit horen we pas 3 weken van te voren. Op deze manier is het een stuk goedkoper dan het normaal gesproken zou zijn. De kosten voor dit weekend bedragen 109€ p.p exclusief kosten voor de brandstof, benzine en de eindschoonmaak. Voorwaarde is dat er minstens 15 personen mee gaan. Dat is ook de reden van dit mailtje. Ik wil namelijk zo snel mogelijk van jullie weten of je wel of niet mee gaat met het zeilweekend van 12-14 mei 2017.

Ik heb contact gehad met Naupar reizen http://www.naupar.nl/reizen-arrangementen/verrassingsarrangement/ over het zeilweekend. Dit weekend loopt van vrijdag 20:00 uur tot zondag 15:00 uur.

*Je kunt wel een voorkeur aangeven vanaf welke haven je wilt vertrekken.

*Er moeten minimaal 15 personen mee, je slaapt met max 4 personen per hut.

*Douches en WC’s aanwezig en een compleet ingerichte keuken. Eigen catering is toegestaan.

*Voor het weekend van 12-14 mei 2017 hebben ze nog meerdere boten beschikbaar.

*Het is inclusief beddengoed en kussens, wel zelf een slaapzak meenemen.

*De exacte prijs voor het weekend is nog niet helemaal bekend maar zal iets duurder zijn dan de gebruikelijke 150€

*Je zeilt van ca 10 uur ’s morgens tot eind van de middag. De schipper (bepaalt de route) en de matroos varen samen met ons. We worden dus actief betrokken bij de activiteiten. Als we tussendoor in een plaats willen aanleggen om een uur te gaan hardlopen bijvoorbeeld dan is dat geen probleem.

GA JE MEE?? BIJ GENOEG AANMELDINGEN GA IK BOEKEN! (in loopkalender én een mail  aan druutje36@hotmail.com)

Groet en een fijn weekend!