20 jan

Rob Woestenenk doet zijn naam eer aan

Rob Woestenenk cross2016_01_16 Trail Rob W 22016_01_16 Trail Rob W 1

 

 

 

 

 

 

 

 

Rob Woestenenk liep op 16 januari 2016 de Drents Friese Wold Trail. Hieronder volgt zijn verslag.

Onverwachts liep ik de Zevenheuvelenloop dit jaar voor mijn vriendin. Ik had mij voorgenomen om rustig vlak te lopen. Dit lukte vrij makkelijk en ook binnen het uur. Hierop besloot ik  om weer eens te trainen voor een halve marathon. Het idee was Egmond, omdat ik deze al vaak gelopen heb.  De inschrijving bleek echter vol te zitten. Ik zocht naar een alternatief en dat werd de runforestrun serie met op zaterdag 16 januari de Drents Friese Wold Trail. Read More

11 jan

Grote opkomst bij Nieuwjaarloop 2016

Grote opkomst bij de nieuwjaarsloop 2016!  Maar liefst 21 Hitters kwamen voor een gezellig duurloopje naar Malden en daarna natuurlijk koffie met taart (bij Zweef-Inn)   Bram was er dit jaar voor het eerst bij (maar net even naar t toilet toen de foto werd geschoten ;-) Helaas moesten Saskia, Dimphy en Jan onverwachts afhaken maar in gedachten waren jullie er ook bij..

Grote opkomst bij de nieuwjaarsloop 2016! Maar liefst 21 Hitters kwamen voor een gezellig duurloopje naar Malden en daarna natuurlijk voor koffie met taart (bij Zweef-Inn) Bram was er dit jaar voor het eerst bij (maar net even naar t toilet toen de foto werd geschoten 😉 Helaas moesten Saskia, Dimphy en Jan onverwachts afhaken maar in gedachten waren jullie er ook bij..

02 jan

Nieuwjaarsloop 2016

Zweefinn oliebol en champ koffie en appeltaart

 

 

 

 

 

9 januari 2016 is er weer de HIT- nieuwjaarsloop. We verzamelen om 10 uur bij  de Zweefinn, Groesbeekseweg 55a, 6581 BJ Malden. We lopen ongeveer 8 tot 10 kilometer in een rustig tempo. Na afloop is er koffie of thee met wat lekkers.  Hopelijk tot dan.

We wensen jullie een goede jaarwisseling en een gezond en sportief nieuwjaar,

Namens het bestuur , Eliska.