28 feb

Sponsorlopers gezocht!

Onze stichting Ruby and Rose zoekt enthousiaste sponsorlopers, die zich tijdens de Vierdaagse willen inzetten voor het goede doel: nl. meer aandacht voor gynaecologische kanker. Deze sponsorlopers kunnen zich via onze website www.rubyandrose.nl of via info@rubyandrose.nl aanmelden, waarbij ze doorgelinkt worden naar de website van de vierdaagse sponsorloop en terecht komen op de pagina van stichting Ruby and Rose. Ze hoeven geen inschrijfgeld te betalen. Onze sponsorlopers kunnen tijdens de Vierdaagse op ons rekenen: ze worden goed verzorgd tijdens onze rustpunten langs de route en krijgen een goed gevulde goodiebag mee. Ze hoeven niet in een Ruby and Rose shirt te lopen, maar dit mag wel. Ook bij het vinden van sponsors voor onze lopers zullen wij zo veel mogelijk onze hulp bieden bv. in de vorm van flyers, aandacht via social media etc. We hopen samen met de sponsorlopers gelden te werven voor financiering van onderzoek naar vrouwenkanker. Ruby and Rose heeft voor deze vierdaagse een speciale flyer laten maken, die volgende week wordt uitgebracht. Alvast heel veel dank voor alle moeite en aandacht! Graag tot horens en met vriendelijke groet,

Stichting Ruby and Rose,  Sandra Douna, secretaris (06-20969886)

Mede namens Jan jaap Schmitz

www.rubyandrose.nl

 

09 feb

Peiling belangstelling Lustrumfeest 2 april 2016

HIT-25-jaar-logo

HIT91 bestaat 25 jaar!

Zoals jullie van het bestuur van HIT al hebben vernomen gaan we het vijfde HIT- lustrum vieren op zaterdag 2 april 2016, vanaf 15.00 uur tot in de loop van de avond, ongeveer 22.00 uur.

 

De Lustrumfeestcommissie is al aan de slag met de voorbereidingen voor een actieve, leerzame, voedzame, dorstige en gezellige, feestelijke bijeenkomst. Deze bijeenkomst wordt gedeeltelijk gesubsidieerd door de PV en gedeeltelijk uit onze clubkas betaald. De club trakteert……., maar toch is een eigen bijdrage van ongeveer € 15  noodzakelijk om tot een leuke invulling te komen.

De Lustrumfeestcommissie wil graag weten, in verband met de organisatie, op hoeveel personen ze ongeveer moet gaan rekenen. Op de website, onder het tabblad Uitslagen /Wedstrijden, is een activiteit opgenomen Peiling belangstelling 5e Lustrumfeest. Het is geen marathon, hoor, maar je bent wel een paar uur onder de pannen! Geef voor 1 maart aan of je in principe belangstelling hebt, het verplicht nog tot niets. Definitieve uitnodiging en aanmelding volgen dan later.

Geef ook je belangstelling aan wanneer je slechts een gedeelte van de bijeenkomst (middag of avond) er bij kan zijn.

De Lustrumfeestcommissie,

Berthe, Carin, Suzan, Trees