16 sep

Welkom Andreas!

Met het vertrek van Theo verwelkomen we Andreas Ressing. Hij stelt zich hierbij voor.

“Ik ben onlangs benaderd door Hit91 om bij jullie club als trainer te komen werken en dat doe dit nu sinds begin september, om de week, afwisselend met Trees.

Hoogste tijd dus om me kort voor te stellen.

Mijn naam is Andreas Ressing. Ik ben net 56 jaar geworden en ben vader van drie kinderen in de leeftijd tussen 21 en 26 jaar. De afgelopen 10 jaar heb ik ruime ervaring als trainer opgedaan bij diverse hardloopverenigingen en ook bij diverse bedrijven waar ik in het kader van bedrijvensport de hardlooptrainingen verzorgde. Ik heb hier ruime ervaring opgedaan in het training geven aan alle niveaus van lopers, waarbij ik het juist ook heel leuk vond om aan de absolute beginners training te geven. In geen andere groep zie je zoveel progressie.

De afgelopen jaren heb ik als loper ook nog de triathlon ontdekt. Ik doe dat met veel plezier, maar ook hardloopwedstrijden staan regelmatig op mijn progamma en dan de afstanden van 5 km tot ultra-trail, waarbij ik de laatste jaren de voorkeur geef aan de langere afstanden. 

In de trainingen die ik geef leg ik veel nadruk op de techniek van het hardlopen, de flexibiliteit in het lichaam, houdingaspecten, souplesse  tijdens het lopen maar vooral ook probeer ik mijn eigen enthousiasme voor het hardlopen over te brengen aan de andere lopers.

Ik heb er zin in en ik hoop jullie ook!”

Andreas Ressing

 

13 sep

Theo bedankt!

Op maandag 10 september 2018 heeft Theo Wijers zijn laatste hardlooptraining gegeven. Op zijn eigen wijze: vrolijk, goed gehumeurd, positief en verrassend met een ‘kers op de taart’. In plaats van training geven gaat hij weer lekker meelopen. We verwachten nu wel wat van je, Theo!

Nogmaals, Theo bedankt!