13 mei

Elk avontuur begint met een eerste stap

Nog niet toe of geen zin in ‘lang’en ‘ver’, dan ligt Nijmegen aan je voeten. Komend weekend, 18 en 19 mei, de  Marikenloop. De zondag is gereserveerd voor de vrouwen, met  de bescheiden afstanden 5, 7 en 10km, voor  velen een prestatie en een gelegenheid om jezelf weer eens te testen! En je kunt experimenteren met de trails op zaterdag, voor de fun (Hans!), met je familie (Bram!) of voor de spannende uitdaging 25km (Eliska!)

Mooi weekend!!

 

13 mei

Marathon Mood, Trail Trek en Triathlon Test

Gaby en Dimphy hebben het weer gedaan! Gaby zijn 10e marathon en Dimphy haar 20ste! Als je naar die twee bekkies kijkt dan denk je ‘Dat wil ik ook!’ Zij liepen op 28 april ontspannen naar de finish in 3:23:20! Proficiat!

Andreas had de moed om op 4 mei 67,4 km en 2290 hoogtemeters af te leggen in de InnsbruckTrail!!! En dat in 9 uur en 7 minuten …. Chapeau!! 

We kijken met bewondering naar deze prestaties, maar inspireren ze ons ook? Ja, lopen is goed, leuk en gezellig zijn, en je kunt enorm blij worden wanneer je op zijn tijd iets nieuws uitproberen of weer eens een grens opzoekt of verlegt.

Ook Andra, Berthe, Erna, Fredy, Rob en Trees hebben weer zin in een marathon…  Amsterdam, here they come!!!

                                            En of het nog niet genoeg is ….. het T-woord valt ook steeds vaker.  Rob W. is natuurlijk onze gekende Tri-atleet, maar Dimphy lokt ons als vrijwilliger bij de Triathlon van Cuijk (om eens kennis te maken met een andere sportevenement, ha, ha), Guido doet dan ook een 1/4 T en Andreas heeft plannen voor twee hele triathlonnen!!!

Wauw, wat een uitdagingen!

12 mei

24-26 mei 2019 -> Clubweekend Hit

We hebben een mooie groepsaccommodatie geboekt voor 18 personen. Het is niet ver deze keer namelijk in Uden. Het voordeel hiervan is dat we met de fiets kunnen gaan! De verdere activiteiten moeten nog bedacht worden dus als je een idee hebt dan geef het maar door! Zoals gewoonlijk zullen we lekkere hartige (en zoete) taarten gaan eten en natuurlijk ook weer heerlijke kaasfondue 🙂 De kosten bedragen meestal om en nabij de 150€. Als je zeker wilt zijn van een bed in het huis geef je dan snel op via de wedstrijdkalender. Gewoon door je naam in te vullen bij “Clubweekend 2019”

Heb je nog vragen dan kun je terecht bij Dianne, Carin, Berthe of Rob

Voor meer informatie over het huis klik hier