22 dec

Plannen/voornemens voor 2020? Graag jullie reacties!

Andreas en Trees hebben voor onze loopgroep aan Hit gevraagd wat de loopplannen zijn voor 2020 en er zijn een aantal opties genoemd, waar min of meer belangstelling voor bestaat. Heb jij zicht op je plannen/voornemens voor 2020? Het zou leuk zijn om te bekijken of we  een HIT-groepje kunnen maken om ergens samen naar toe kunnen gaan. Dus de groep van Saskia én de groep van Andreas / Trees.

Bij de groep van Andreas/Trees was er wel belangstelling voor:

–         In de winter en voorjaar een (korte) trail (Joepieloop), of de Cerberus Cross

–         Derde Kerstdagloop Arnhem, idee van Guido, zag ik op de mail, start en finish  Valkenbosch, gaat over de Veluwezoom.

–         21 en 22 maart: Halve van St Anthonis en Stevensloop 21,1km.

–         19 april: een hele en een halve marathon (1 of 2 dagen uitje) in diverse steden: Wenen, Enschede, Dusseldorf, Hamburg. Als het in de buurt is willen er mogelijk meer mensen mee en ook voor een halve M.

–         Zaterdag 9 mei:  proef triatlon als een soort training, in de Bizonbaai, om te proberen, alleen voor eigen groepje, onder begeleiding van de ervaren triatleten van onze groep.

–         16 en 17 mei: weekend van de Mariekenloop: zaterdag is er de korte en lange trail van de Mariekenloop, en zondag is de Ketelwaldtrail in Millingen.

–         HIT Weekend 6 juni: hardloopwedstrijdje van 5-10km in de buurt van Kevelaer?

Misschien heb je zelf nog suggesties of komen er uit je groep nog ideeën dan kunnen we misschien een eigen activiteitenkalendertje opstellen!

Allemaal hele fijne feestdagen!

13 dec

Clubweekend 2020 is van 5 tot 7 juni in Kevelaer (Duitsland)

Het vakantiehuis beschikt over 6 slaapkamers, een gezellige groepsruimte, 2 compleet ingerichte keukens, knusse woonkamer met Kachelofen, ruime binnenplaats met terras en BBQ, tuin met boomgaard en BBQ’s naast het tuinpaviljoen, kampvuurplaats en eigen parkeergelegenheid.
De woning beschikt over 6 slaapkamers (21 slaapplaatsen) met ieder een eigen persoonlijke uitstraling. Beneden twee slaapkamers. Boven bevinden zich 4 slaapkamers.
   

 

De activiteiten volgen nog en mocht je een leuk idee hebben dan horen we dat graag.

Kosten €150 per persoon

 

 

 

Het idee is om met de fiets te gaan (ca 40 km) en net als elk jaar gezellig te genieten van de heerlijke, zelfgebakken, hartige taarten en de lekkere kaasfondue.

 

 

Schrijf je nu alvast in via de wedstrijdkalender!

 

Kijk hier voor meer info