09 jul

Frysmannen 09-07-2022

Erdo en Guido liepen een hele triatlon. Wat ongelofelijk knap! gefeliciteerd! Heel veel respect mannen en een vet applaus namens alle leden van Hit’91

Erdo had alles mee en heeft zijn doel behaald. Hij was wel blij dat het achter de rug was! Hij kwam na 12:06 uur over de finish.

Voor Guido viel het niet mee. Hij had vooral last van de golven in het IJsselmeer bij het zwemonderdeel. Daar werd hij goed ziek van. En het fietsen was ook al niet soepel door de vele wind. Gelukkig kon hij wel goed lopen. Uiteindelijk kwam hij in 13:59 over de finish (na een snelle laatste loopronde om 14:01 te voorkomen). Anderhalf uur minder snel dan hij in gedachten (fantasie) had. Maar toch weer fijn dat het weer gelukt is! Nee, gewoon super knap dat het hem toch gelukt is!!!

Bij Andreas lukte het helaas niet om de hele triatlon te voltooien maar dat wist hij eigenlijk van te voren al. Hij heeft wel kunnen zwemmen en fietsen maar het lopen ging helaas i.v.m. zijn teenblessure. Gelukkig is er een herkansing in augustus!