13 mei

Marathon Mood, Trail Trek en Triathlon Test

Gaby en Dimphy hebben het weer gedaan! Gaby zijn 10e marathon en Dimphy haar 20ste! Als je naar die twee bekkies kijkt dan denk je ‘Dat wil ik ook!’ Zij liepen op 28 april ontspannen naar de finish in 3:23:20! Proficiat!

Andreas had de moed om op 4 mei 67,4 km en 2290 hoogtemeters af te leggen in de InnsbruckTrail!!! En dat in 9 uur en 7 minuten …. Chapeau!! 

We kijken met bewondering naar deze prestaties, maar inspireren ze ons ook? Ja, lopen is goed, leuk en gezellig zijn, en je kunt enorm blij worden wanneer je op zijn tijd iets nieuws uitproberen of weer eens een grens opzoekt of verlegt.

Ook Andra, Berthe, Erna, Fredy, Rob en Trees hebben weer zin in een marathon…  Amsterdam, here they come!!!

                                            En of het nog niet genoeg is ….. het T-woord valt ook steeds vaker.  Rob W. is natuurlijk onze gekende Tri-atleet, maar Dimphy lokt ons als vrijwilliger bij de Triathlon van Cuijk (om eens kennis te maken met een andere sportevenement, ha, ha), Guido doet dan ook een 1/4 T en Andreas heeft plannen voor twee hele triathlonnen!!!

Wauw, wat een uitdagingen!

Geef een reactie