01 mrt

Best een end …….. een halve marathon! 27-02-2022 Marathon Lent

Op 9 maart 2008 liep ik mijn 1e halve marathon: de Nico de Witt Marathon in Beek. Met een prachtige eindtijd van 1:57:56. “Dat ga ik nooit meer doen”, besloot ik toen, “ik kom nooit meer onder de 2 uur.” En zo geschiedde….totdat de altijd energieke en stimulerende Richard Lammens me een uitnodiging stuurde voor de halve marathon in Lent op 20-02-2022. Ik had getraind voor de 7Hloop, had wel al een tijdje last van mijn knie maar ik dacht “Ach, waarom toch niet nog een keer proberen”. Op advies van Saskia heb ik toen heel geleidelijk het aantal kilometers uitgebreid en het leek te gaan lukken. Totdat de weersvoorspelling kwam: veel regen en veel wind. Wat was ik blij dat het een week werd uitgesteld. Het werd prachtig weer! In totaal liepen er ongeveer 25 lopers de halve marathon, helaas maar twee vrouwen. Twee mooie verschillende rondes die ik nog niet kende. Enthousiast liep ik de 1e km met Guido mee maar ik wist dat ik hem snel los moest laten. Het was een lange tocht maar ik had het gelukkig nergens te zwaar. De 2e ronde had ik een haas geregeld die met me meeliep en me uit de wind hield. Dat was fijn. Maar het blijft wel een end. Wat leuk al die enthousiaste HITTERS bij de finish. En gelukkig was ik niet eens de laatste die binnenkwam. Ik ben erg tevreden over mijn eindtijd 2:08 enne….over drie weken de halve marathon van Sint Anthonis. Hoe ouder hoe gekker…..Sportieve groet Desiree

2 thoughts on “Best een end …….. een halve marathon! 27-02-2022 Marathon Lent

  1. Wat leuk Desiree! En wat knap van je! Als ik geweten had dat dit op het programma stond dan was ik zeker komen aanmoedigen…Nu even lekker rustig aan doen jij!

Geef een reactie