01 mrt

The Promised Lent 20-02-2022

Daar was tie dan ….. de eerste Nijmeegse marathon, dat beloofd wat! Georganiseerd door de super enthousiaste Richard Lammens (ooit fanatieke HIT- oprichter en -trainer) op een historische dag 20-02-2022. Echter, storm Richard moest zijn meerder erkennen in de drielingstorm Dudley, Eunice & Franklin. Uitstellen dan maar. Het werd een week later, 27-02-2022, een prachtige zonnige dag. Start en finish op het Dorpsplein in Lent, voor de hele en halve marathon …… best een end!¬† Het was even zoeken naar de locatie, maar de slingers, tafeltjes met zelfgemaakte versnaperingen voor de lopers en een kluitje toeschouwers wezen de weg.

Richard had een aantal Hitters warm gemaakt om mee te doen op de hele (Gaby en Dimphy) en op de halve (Guido, Erdo, Erik, Bram, Hans, Desireé, Fons) marathon. En als er Hitters lopen, zijn er ook Hitters-toeschouwers: Carolin, Fredy, Berthe, Erna en Trees stonden aan de finish.

Er werd ondanks de wind hard en lekker gelopen (Bram zelfs een PR en een derde plaats, opgejaagd door Erdo in de eindsprint). Piet, ex-Hitter won de marathon. Fons was minder fortuinlijk en moest wegens blessure uitstappen.

Voor een impressie van een lekker loopje (volgend jaar vast een wereldevenement….) zie de onderstaande link!

https://photos.app.goo.gl/jzNXyM1kf61XRmX28

2 thoughts on “The Promised Lent 20-02-2022

Geef een reactie