30 sep

Vernieuwde website Hit’91!!

In dit HIT-jubileum jaar ( we bestaan dit loopjaar 2015-2016 al weer  25 jaar!) gaan we onze verjaardag vieren, waarbij we natuurlijk terugkijken en herinneringen ophalen. En dan zullen we zien dat veel hetzelfde is gebleven, maar dat we ook met de tijd meegaan. Eén voorbeeld is de komst van een nieuwe HIT – website! Met enige weemoed nemen we afscheid van het vertrouwde ontwerp met de kleurenbalken. Jaren lang hebben we regelmatig naar de bekende vorm en kleur gekeken, wedstrijden en uitslagen opgeslagen en gecommuniceerd op het forum. De website bestaat al 14 jaar en destijds ontworpen en onderhouden door Jacques van Dianne. Destijds modern en hip, maar nu zijn er andere technische – en communicatiemogelijkheden.

De afgelopen maanden heeft de HIT – websitecommissie zich gebogen over een nieuwe opzet van de website. Dat heeft geleid tot een geheel nieuw ontwerp met tal van mogelijkheden!

What’s new?

* De website, met name de ledenlijst en de wedstrijduitslagen, is beveiligd. Groot deel van de website is vrij toegankelijk, voor persoonlijke acties moet je inloggen. Je gebruikersnaam is je e-mailadres zoals bekend bij het HIT-secretariaat, het wachtwoord kun je zelf aanvragen.

* Voor het gebruik van diverse onderdelen heeft Rob Lieskamp een instructie gemaakt. Die tref je in de bijlage van de vandaag opgestuurde mail aan. In het begin is het misschien even zoeken en proberen, dus aan de slag! Het gaat lukken.

* Voor de onderlinge communicatie is het Forum vervangen door de HIT-groepsApp. Hiermee communiceren de Hitters onderling. Wanneer je hieraan mee wil doen geef dit dan aan in een Appje aan Dianne (telefoonnummer zie e-mail) zij voegt jou dan toe aan deze groepsapp.

* Alleen de redactieleden van de website (zie hieronder) kunnen berichten en foto’s op de website plaatsen. De leden van HIT kunnen hier wel rechtstreeks op reageren. Wanneer je een bericht of foto’s wilt plaatsen kun je ze bij de redactie aanleveren, die voor de plaatsing op de site zorgt.

De website is gebouwd door Piet Jonkers, en verder ontwikkeld en uitgeprobeerd door een aantal HITTER’s: de websitecommissie, bestaande uit Berthe, Erna, Rob, Dianne (en Leon!), Trees. Deze vormen voorlopig de redactie van de website.

Een website is natuurlijk nooit AF. Ook deze niet. Mogelijk zitten er nog wat onhandigheidjes in. Daarom zullen we de komende tijd nog bezig zijn met de nodige aanpassingen of verbeteren. Maar het kindje is intussen geboren en gaat groeien. Beschuit met muisjes!!!!

PS: voor hulp bij de nieuwe website: gebruik de groepsApp voor je vragen!

 

One thought on “Vernieuwde website Hit’91!!

Geef een reactie