28 feb

Sponsorlopers gezocht!

Onze stichting Ruby and Rose zoekt enthousiaste sponsorlopers, die zich tijdens de Vierdaagse willen inzetten voor het goede doel: nl. meer aandacht voor gynaecologische kanker. Deze sponsorlopers kunnen zich via onze website www.rubyandrose.nl of via info@rubyandrose.nl aanmelden, waarbij ze doorgelinkt worden naar de website van de vierdaagse sponsorloop en terecht komen op de pagina van stichting Ruby and Rose. Ze hoeven geen inschrijfgeld te betalen. Onze sponsorlopers kunnen tijdens de Vierdaagse op ons rekenen: ze worden goed verzorgd tijdens onze rustpunten langs de route en krijgen een goed gevulde goodiebag mee. Ze hoeven niet in een Ruby and Rose shirt te lopen, maar dit mag wel. Ook bij het vinden van sponsors voor onze lopers zullen wij zo veel mogelijk onze hulp bieden bv. in de vorm van flyers, aandacht via social media etc. We hopen samen met de sponsorlopers gelden te werven voor financiering van onderzoek naar vrouwenkanker. Ruby and Rose heeft voor deze vierdaagse een speciale flyer laten maken, die volgende week wordt uitgebracht. Alvast heel veel dank voor alle moeite en aandacht! Graag tot horens en met vriendelijke groet,

Stichting Ruby and Rose,  Sandra Douna, secretaris (06-20969886)

Mede namens Jan jaap Schmitz

www.rubyandrose.nl

 

Geef een reactie