19 mrt

18 en 19 Maart 2023: een druk weekend!

De wedstrijd schwung is weer terug. Het was even stil in het begin van 2023, maar op een mooie voorjaarsdag komen de lopers weer naar buiten.

Op zaterdag 18 maart was er weer een gezellig loopfestijn in StTunnis, met gratis koffie/thee en speculaasjes, en voor alle leeftijdscategorieën een prijs!

Hans, Gaby, Fredy, Ed, Delie en Berthe gingen voor de 21,1km. Delie liep haar eerste halve marathon met startnummer 1! Ja, Delie, dat belooft wat, niet het nummer in je tas doen, maar op je buik!

De voorbereiding verliep relaxed en iedereen was weer moe en voldaan na de finish!

 

En dan de zondag, Stevensloop Nijmegen

Ook daar waren de Hitters weer goed vertegenwoordigd.

Op de 10km: Bram, Fons, Anne Roos, Annie. Anne Roos was vast te snel voor de foto met 40’ op de klok, en Annie was in de verte te zien en finishte met 51’ in de categorie 65+ op de eerste plaats!

Op de 21,1km werden gesignaleerd Erna, Colin, Erdo en Johnnie. Of ben ik iemand vergeten? Allen met een big smile, na afloop.

Weer goed gedaan allemaal!

 

 

04 feb

2023 Een goed begin!

Het jaar 2023 is al weer enige weken oud. Voor velen van ons ligt de jaarwisseling al lang achter ons en worstelen we ons door een grijze en natte januari. Om de goede HIT-start niet licht te vergeten hierbij een kleine samenvatting.

8 januari: Nieuwjaarsloop van Cifla.

Annie en Delie liepen de 5 km, als trainingsmaatjes in vrijwel dezelfde tijd. 25’ en een beetje!

Erdo, Fredy, Andreas, Jacqueline, Erna en Trees deden mee aan de 10km. Toch weer pittig, maar het was lekker weer en de oliebollen ook.

Carolin en Bram liepen op 8 januari in Egmond, resp. 10 en 21,1km.

14 januari

Nieuwjaarsloop van HIT. Dit jaar hadden Colin en Bram het op zich genomen de traditionele Nieuwjaarsloop te organiseren. Geen wedstrijd, maar een gezelligheidsloopje voor Hitters, met dit jaar een borrel met bitterballen toe. Een uitgelezen dag …..

En natuurlijk liepen we in januari op de regenachtige maandagen stug door!  Een goed begin dus.

21 nov

Zevenheuvelenloop 2022


Vorig jaar werd de najaarsklassieker de Zevenheuvelenloop vier dagen voor de start geannuleerd, een grote teleurstelling voor veel lopers. Sommige Hitters hebben toen overigens tóch gelopen, maar dat was niet legaal 😉 Dit jaar mochten we gelukkig weer officieel aan de wedstrijd deelnemen.

De Zevenheuvelennacht vond plaats op zaterdagavond de 19e november en was een weer goed georganiseerd loopevenement in het donker over een afstand van 7 kilometer. Hier deden vier Hitters aan mee en zij liepen allemaal mooie tijden in hun leeftijdscategorie.

Rob werd 4e bij de M40, Johnny 2e bij de M50, Dianne 5e bij de V60 en Anne zelfs 1e bij de V65!

De dag erna, op zondag 20 november kwamen  duizenden lopers uit binnen- en buitenland naar Nijmegen om deel te nemen aan de 15 km wedstrijd. Zo ook een groot deel van Hit’91. Het was een koud maar zeer sfeervol loopweekend. Ook voor de supporters was het weer een gezellige dag. De warme chocomelk en welverdiende drankjes in Café de Kroon  naderhand maakten het feest compleet.

De rest van de foto’s kun je bekijken door op e onderstaande link te klikken.

Foto’s Zevenheuvelenloop (19/11 en 20/11